MARDİN / KIZILTEPE - Atatürk İlkokulu

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyet'imizin 100. yılı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı. Bu kutlamada emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 103. Yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku ile kutlandı.

Büyük Önder Atatürk'ün tüm çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için okulumuzda  tören düzenlendi.

Ock

Güzel ve başarılı geçen 2022-2023 Egitim - Öğretim yılının ilk döneminin bitim sembolü olan karneler dağıtıldı.Karnelerini büyük bir sevinç ve heyecanla alan öğrencilerimize okul idaresi tarafından bir de kitap hediye edildi.

Kas

ATATÜRK İLOKULU İDARECİ ,ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ İLE BİRLİKTE ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMINI GERÇEKLEŞTİRMİŞTİR.

112 ACİL ÇAĞRI ELEMANLARI TARAFINDAN OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ BİLGİLENDİRİLDİ.,

EMEĞİ GEÇEN TÜM ÇALIŞANLARA TEŞEKKÜR EDERİZ.

OKULUMUZDA KAZANIM DEĞERLENDİRME UYGULAMASI YAPILDI.

Nis