MARDİN / KIZILTEPE - Atatürk İlkokulu

Atatürk İlkokulu

Adres
Koçhisar Mah. Şeyhdavut Yalçınkaya Cd. Öğretmen Evi Arkası N2 Kızıltepe / MARDİN
Vizyon
ATATÜRK İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ OLARAK BİZ İSTİYORUZ Kİ: *Okulumuzda eğitim ve öğretim temel ihtiyaç kabul edilsin, *Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenme için, her türlü fırsatın verildiğini bilsin, *Çalışmanın başarıyı, başarının da mutluluğu getireceğini bilsin. *Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparlarken kendilerinden emin olsun, doğru yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın, *Herkes her gün daha iyiye ulaşmak için bir önceki günden bir adım daha fazla atsın.
Misyon
BİZLER ; İDARECİ VE ÖĞRETMEN OLARAK ÖĞRENCİLERİMİZE , * Atatürk ilke ve İnkılapları ile donanmış, * İçinde ülke ve millet sevgisi besleyen, *Kendi gücüne güvenen, *Çevreleriyle barışık ve uyumlu, *Araştırmacı ruhu gelişmiş, *Çağın teknolojisini öğrenme ve öğretmeyi kendisine amaç edinmiş, *Çağımızın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler ve istendik davranışlar kazandırmak için varız.
beyaz bayrak
Sabahçı: 07.20- 12.20 Öğlenci: 12.30- 17.20
Ulaşım yaya veya şehir içi ile yapılabilmektedir.
Okulumuz taşımalı eğitim kapsamında olmadığından öğrenci servisi yoktur.
Okulumuz ilçe merkezinde öğretmenevi binası arkasında yer almaktadır.
İlçe Merkezinde
Sportif Etkinlikler
Okulumuzun bahçesi küçük ve kapalı spor salonu olmadığından okulumuz bünyesinde küçük çaplı sportif faaliyetler yapılabilmektesir.